Remonttisiivous

Remonttisiivous: kotitaloudet

Remontista syntyvä hienojakoinen pöly on usein ongelmana remontin jälkeen. Usein asuntoihin tai tiloihin, joihin on tuotettu remontti, jää sisäilmaan ongelmia hienojakoisesta pölystä. Pölyn poistaminen edellyttää perustellista siivousta, sillä pöly on usein päässyt mm. lattialistojen väliin tai jopa kaappien sisäosiin.

Remonttisiivous on työnä vaativaa ja edellyttää siivoojilta niin ammattitaitoa kuin pitkäjänteisyyttäkin. Remonttisiivous edellyttää usein myös hengityssuojaimien ja suojahaalarien käyttöä. Siivouskaluston tulee olla remonttisiivoukseen tarkoitettua, sillä tavallinen koti-imuri ei kestä remonttipölyn aiheuttamaa kuormitusta.

Perusteellinen remonttisiivous edellyttää käytännössä myös ikkunoiden pesua. Hienojakoinen remonttipöly tarttuu tehokkaasti ikkunanpintoihin, joista se pesemättömänä leviää vähitellen asuntoon.

Remonttisiivous edellyttää huomattavasti pidemmän työajan kuin tavanomainen siivous. On myös huomioitavaa, että mopit, liinat ja muu kalusto tulee olle erityisesti remonttisiivoukseen tarkoitettua. Remonttisiivoukseen käytettävä työaika tavanomaisessa asunnossa on suuruusluokassa 3-5 m2 / työtunti ja esimerkiksi 100 m2 asunnon perusteellinen siivous vie aikaa n. 25-30 tuntia. Suuri työmäärä johtuu siitä, että asunnon jokainen pinta on puhdistettava huolellisesti. Mikäli työtä ei suoriteta perusteellisesti jää asunnon pinnoille pölyä, joka heikentää sisäilman laatua.

Huomioitahan, että remonttisiivous on mahdollista suorittaa vasta, kun tila on täysin valmis. Tilassa ei voi olla koneita, laitteita tai rakennusmateriaaleja siivoustyön alkaessa. Myöskään asunnossa ei tule tehdä mitään rakennustöitä remonttisiivouksen aikana.

Remonttisiivous: yritysasiakkaat

Palvelemme kattavasti myös yritysasiakkaita niin toimistokohteissa kuin vaativissa varasto- ja tuotantotilojen remonttisiivoustarpeissa.

Kohteen työaika määritellään tapauskohtaisesti. Remonttisiivousta koskeva tarjouslaskenta suoritetaan kohteessa käynnin pohjalta.

Palvelualueemme:

- Helsinki - Espoo -
Vantaa - Kauniainen

- Tuusula - Kerava -
Järvenpää - Sipoo

- Vihti - Kirkkonummi - Nurmijärvi
Hyvinkää - Hämeenlinna - Riihimäki

- Tampere - Lempäälä
Ylöjärvi - Kangasala - Nokia

- Jyväskylä