Siivouspalvelut Hämeenlinna

Tarjoamme osaavaa ja monipuolista siivouspalvelua Hämeenlinnan seudulla. Meiltä saat laadukkaat yrityssiivoukset toimistosiivouksista tuotantolaitosten ja tehtaiden siivoukseen. Luotettavat sekä kokeneet ammattilaisemme palvelevat sinua henkilökohtaisesti ja räätälöidysti. Muistathan, että Keradur tarjoaa lisäksi myös kotisiivouksia Hämeenlinnan alueella.

Kysy tarjous

Siivouspalvelut lähellä sinua ja yritystäsi

Keradurin siivousalan ammattilaiset palvelevat sinua Hämeenlinnassa ja lähialueilla niin yritys- ja toimitilasiivouksen merkeissä - kotisiivouksia unohtamatta.

Tarjoamme kattavat ja laadukkaat yrityssiivoukset Hämeenlinnassa sekä lähialueilla joustavasti ja ennakoitavilla kuluilla. Erikoisalaamme ovat yrityssiivoukset aina kattavista toimistosiivouksista erilaisten tuotantolaitosten erikoispuhdistuksiin.

Autamme ja palvelemme joustavasti myös alla näkyvillä toimitilasiivousten osa-alueilla, ja mikäli mielessäsi on jokin muu siivouksen kohde, jota ei löydy sivuiltamme, niin ota rohkeasti yhteyttä ja jutellaan lisää sekä hoidetaan paikat siistiksi ja kuntoon:

 • Vähittäiskaupan siivous
 • Päivittäistavarakaupan siivous
 • Ravintoloiden ja kahviloiden siivous
 • Urheilulaitosten ja uimahallien siivous
 • Taloyhtiöiden siivous
 • Jokin muu kohde? Hoidamme siivouksen joustavasti myös muualla

Siivouspalveluidemme korkea laatu takaa henkilöstön sekä ennen kaikkea asiakkaiden viihtyvyyden. Henkilökohtainen ja mutkaton palvelumme yhdessä tuntiperusteisen reilun hinnoittelun kanssa nostavat palvelukokemuksen arvoa. Meillä asiakas on aina keskiössä, ja pitkät asiakassuhteet kertovatkin luottamuksesta yritykseemme.

Sotkuisessa toimistossa tai työtiloissa ei tunnetusti viihdy kukaan, ja siksi siistin työympäristön ylläpitäminen on yksi tärkeä ja helppo tapa panostaa työntekijöiden sekä asiakkaiden viihtyvyyteen ja hyvinvointiin. Siivouspalvelut ja niiden toimivuus ovat tärkeä osa sekä työntekijä- että asiakkaan palvelukokemusta, ja siistit toimitilat kutsuvat viihtymään ja tutustumaan kivijalkakauppaan, ravintolaan tai muihin erilaisiin toimitiloihin.

Siivouspalvelu on asiakaspalvelua parhaimmillaan. Oli kyseessä ostoskeskus, ravintola tai toimisto, ei siivoojia ole syytä piilotella ilta- ja viikonloppuvuoroissa, vaan siivooja on luonnollinen osa työyhteisöä. Siksi on tärkeää, että siivoojat heijastavat yrityksen arvoja ja toivottua yritysmielikuvaa ulospäin niin työntekijöille kuin asiakkaille. Me Keradurilla sitoudumme siivouspalveluihin pitkäaikaisesti, ja kaikki siivoojamme ovat puhtaanapidon ammattilaisia vuosien kokemuksella, sekä lisäksi ystävällisiä ja miellyttäviä asiakaspalvelijoita, joiden kanssa on mukavaa tehdä töitä.

Ammattilaisille ulkoistettu siivouspalvelu vapauttaa aikaa yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvun luomiseen. Valttinamme on motivoitunut henkilöstö, pitkät työ- ja asiakassuhteet sekä henkilökohtainen palvelu. Jokaisessa kohteessa toimii lisäksi nimetty siivoustiimi, jonka toiminnasta vastaa paikallinen aluepäällikkö.

Räätälöimme siivouspalvelumme vastamaan aina juuri sinun ja edustamasi yrityksen tarpeita. Tyytyväiset asiakkaat ovat toimintamme ydin ja ylpeydenaihe. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää, ja kartoitetaan yhdessä siivouspalveluidenne tarpeet!

Meiltä myös kotisiivoukset Hämeenlinnan seudulla

Tietoa kotisiivouksista löydät täältä.

Kumppanimme lisätarpeisiin

Hinnasto

Siivous asiakkaan kalustolla
22
per tunti + alv
Ammattisiivooja, asiakkaan laitteet ja aineet (min. 15h/viikko)
Siivous 4-7 kertaa viikossa
26-28
per tunti + alv
Siivouspalvelut tiheään tarpeeseen, laitteet ja kalusto Keradurilta
Viikkosiivous
30
per tunti + alv
Säännöllinen viikkosiivous, laitteet ja kalusto Keradurilta
Erikoissiivoukset
30-35
per tunti + alv
Asiantuntijat ja erikoisvälineet tarpeen mukaan

Ole minuun yhteydessä

Tarvitsetko tarjouksen siivouksesta? Arvioin jokaisen tilan yksilöllisesti riippuen siivousohjelman laajuudesta ja rytmistä. Ota minuun yhteyttä ja kerro minkälainen siivoustarpeenne on. Vastaan sinulle mahdollisimman pian.

Mikko Kumpulainen


  Hyväksyn tietosuojaselosteen
  Olen lukenut ja hyväksynyt tietosuojaselosteen

  Yhteyshenkilömme

  Mikäli aiheesi koskee uutta yrityssiivousta, kotisiivousta, kertasiivousta, tai laskutusta, ole suoraan yhteydessä oikeisiin henkilöihin. Alta löydät vastuuhenkilön, joka auttaa sinua tarpeesi mukaan. Ota sähköpostilla yhteyttä, ja vastaamme sinulle mahdollisimman pian.
  Uudet yritysasiakkaat
  Mikko Kumpulainen
  Kotisiivous
  Mikko Kumpulainen
  Kertasiivoukset
  Kim Korpela

  Muissa asioissa soita 020 730 1590