Tilläggstjänster

Våra mångsidiga proffs med sin utrustning står till din tjänst för all städning – allt från enskilda tillställningar till årlig service, flyttning eller överraskande behov.

Begär offert

Värdet och säkerheten av fastigheten bibehålls genom att vi lägger sista handen vid detaljerna

Städning av ventilationskanaler, fönster och fasader genomförs som en del av en långsiktigare plan eller som en tilläggstjänst som beställs separat.

Våta utrymmen desinficeras effektivt genom ångrengöring, och en grundligare städning är på sin plats när du flyttar eller renoverar. Förutom städning underlättar vi kundernas vardag genom att ta hand om t ex flaggning och snöarbete. Förutom företag och samfund är vi specialiserade på hemstädning. En separat tjänst som kallas Hertta Apunen svarar för städning av hem.

Hemstädning Hertta Apunen

Hertta Apunen erbjuder våra kunder olika alternativ för städning, organisering och hemarbeten. Herttas professionella personal gör det enklare för dig att klara vardagen. Vår verksamhet bygger på flexibel, högkvalitativ och effektiv hemstädning.

Hertta Apunen finns i följande städer:

  • Helsingfors
  • Vanda
  • Espoo
  • Grankulla

Våra anställda jobbar alltid utifrån kundernas integritet och individuella behov och har stor respekt för deras privata sfär.

Bekanta dig med Hemstädning Hertta Apunen!

Tilläggstjänster

Flyttstädning

Vi gör sin flyttning lättare genom att erbjuda flyttstädning enligt dina önskemål och din tidtabell. Genom att anlita städhjälp säkerställer du också återbetalningen av hyresgarantin. Vi ger en garanti för jobbet.

Disktjänst

Vi erbjuder professionell disktjänst för restauranger, bagerier, storkök och andra företag där en professionell disktjänst för hand är en viktig del av den dagliga affärsverksamheten.

Flaggtjänst

Vi betjänar husbolag och andra fastigheter med flaggtjänst, dvs. att hissa och ta ner flaggan vid flaggdagar. Flaggtjänsten omfattar alla officiella flaggdagar som finns i kalendern samt tvättning av flaggan.

Renoveringsstädning

Grundlig rengöring av byggdamm och -avfall med rätt utrustning utförda av experter. Ren luft och rengjorda fönster omedelbart efter renovering, för företag och privatpersoner.

Ångrengöring

Med hjälp av ångrengöring kan våta utrymmen rengöras och desinficeras effektivt. Användning av ånga gör att ytorna kan rengöras med mindre kemikalier jämfört med traditionella metoder.

Fönstertvätt

Vi utför också fönstertvätt hemma eller på kontor som engångstvätt. Tvättning utförs cirka en vecka efter beställning. Den bästa tiden för rengöring av fönster är på våren, när gatorna har sopats från damm.

Ventilationskanaler

Rengjord ventilation förbättrar trivseln och bidrar till bättre hälsa. Rengöringen och ett välfungerande slutresultat kräver rätta verktyg och kunnande.

Snöarbete

Stora snömängder orsakar säkerhetsrisker och gör att man inte kan ta sig fram på gångbanor och trottoarer. På många ställen kan snö endast skottas för hand. Snöarbete utförs alltid enligt separat beställning.

Hemstädning

Syftet med hemstädning är att ge dig och dina familjemedlemmar ett rent hem att komma till. Våra pålitliga och professionella städare utför städtjänster med stolthet och största möjliga perfektion.

Kontakta oss

Vi gör en individuell bedömning av varje lokal som ska städas beroende på hur omfattande och hur ofta kunden önskar städhjälp. Kontakta oss och berätta om ert städbehov. Vi svarar så snart som möjligt!