Lisäpalvelut

Monipuoliset ammattilaiset ja laitteisto käytössäsi kaikkeen siivoukseen, yksittäisistä tapahtumista vuosihuoltoihin, muuttoihin ja yllättäviin tarpeisiin.

Kysy tarjous

Kiinteistöjen arvo ja turvallisuus säilyvät yksityiskohtaisella viimeistelyllä

Ilmanvaihtokanavien, ikkunoiden ja julkisivujen siivoukset toteutetaan osana pidempiaikaista suunnitelmaa tai erikseen tilattuina lisäpalveluina.

Höyrypesulla desinfioidaan kosteat tilat tehokkaasti, muuton tai remontin yhteydessä on hyvä toteuttaa perusteellinen siivous. Asiakkaiden arkea helpotetaan siivouksen lisäksi huolehtimalla esimerkiksi liputuksesta ja lumitöistä. Yritysten ja yhteisöjen lisäksi konsernimme on erikoistunut myös kotisiivoukseen. Kotisiivouksesta vastaa Keradur Kotisiivous.

Keradur Kotisiivous

Keradur Kotisiivous tarjoaa asiakkailleen monipuolisia vaihtoehtoja erilaisiin siivous-, järjestely- ja kotitöihin. Keradurin ammattitaitoinen henkilöstö helpottaa kiireen keskellä arjen askareiden hoitamista. Toimintamallimme perustuu joustavaan, laadukkaaseen sekä tehokkaasti toteutettavaan kotisiivoukseen.

Keradur Kotisiivous toimii seuraavissa kaupungeissa:

 • Helsinki
 • Vantaa
 • Espoo
 • Sipoo
 • Riihimäki
 • Tampere
 • Turku
 • Hyvinkää
 • Toijala

Kotisiivoojamme toimivat aina asiakkaan yksityisyyttä, yksilöllisyyttä ja kotia kunnioittaen.

Tutustu Keradur Kotisiivoukseen!

Lisäpalvelut

Muuttosiivous

Me helpotamme muuttoasi toteuttamalla muuttosiivouksen sovitussa aikataulussa ja haluttuun siisteystasoon. Siivoukselle varmistat myös vuokravakuuksien palautuminen. Annamme työlle takuun.

Tiskauspalvelut

Tarjoamme ammattitaitoista tiskauspalvelua ravintoloihin, leipomoihin, suurtalouskeittiöille sekä muihin yrityksiin, joissa ammattitaitoinen käsin toteutettu tiskauspalvelu on tärkeä osa päivittäistä liiketoimintaa.

Liputuspalvelut

Palvelemme taloyhtiöiden sekä muiden kiinteistöjen liputusta koskevissa tarpeissa. Liputuspalvelu kattaa kaikki kalenteriin merkityt viralliset liputuspäivät sekä lipun pesun.

Remonttisiivous

Perusteelliset rakennuspölyn ja remonttijälkien siivoukset oikealla kalustolla, asiantuntijoiden toimesta. Puhdas hengitysilma ja puhtaat ikkunat heti remontin jälkeen, yrityksille ja yksityisille.

Höyrypesu

Höyrypesun avulla voidaan puhdistaa ja desinfioida tehokkaasti kosteita tiloja. Höyryn käyttö mahdollistaa pintojen puhdistuksen perinteisiä menetelmiä vähäisemmällä kemikaalimäärällä.

Ikkunapesut

Kodin tai yrityksen ikkunapesuja tehdään myös kertaluontoisesti. Pesu suoritetaan noin viikon kuluessa tilauksesta. Paras aika ikkunanpesulle on keväisin, kun katujen pölyt on lakaistu pois.

Ilmanvaihtokanavat

Puhdistettu ilmanvaihto parantaa viihtyvyyttä ja edistää terveyttä. Toimenpide vaatii oikeita työkaluja sekä osaamista, jotta lopputulos on odotusten mukainen.

Lumityöt

Suuret lumimäärät aiheuttavat turvallisuusriskejä ja tilojen sekä alueiden käytettävyysongelmia. Lumityöt voidaan toteuttaa monessa paikassa vain käsityönä. Lumityöt toteutetaan aina erillisestä tilauksesta.

Kotisiivous

Kotisiivouksen tarkoituksena on antaa sinulle tai perheenjäsenillesi puhdas koti, jonne on mukava tulla. Luotettavat ja ammattitaitoiset siivoojamme suorittavat kotisiivoukset ylpeydellä ja tarkkaavaisuudella.

Ole minuun yhteydessä

Tarvitsetko tarjouksen siivouksesta? Arvioin jokaisen tilan yksilöllisesti riippuen siivousohjelman laajuudesta ja rytmistä. Ota minuun yhteyttä ja kerro minkälainen siivoustarpeenne on. Vastaan sinulle mahdollisimman pian.


  Hyväksyn tietosuojaselosteen
  Olen lukenut ja hyväksynyt tietosuojaselosteen