Siivouspalvelut Järvenpää

Meiltä laadukkaat yrityssiivoukset toimistosiivouksista tuotantolaitosten ja tehtaiden siivoukseen. Luotettavat sekä kokeneet ammattilaisemme palvelevat sinua henkilökohtaisesti ja räätälöidysti.

Kysy tarjous

Siivouspalvelut lähellä sinua ja yritystäsi

Keradurin siivousalan ammattilaiset palvelevat sinua Järvenpäässä ja lähialueilla.

Tarjoamme kattavat ja laadukkaat yrityssiivoukset Järvenpäässä sekä lähialueilla joustavasti ja ennakoitavilla kuluilla. Erikoisalaamme ovat yrityssiivoukset aina kattavista toimistosiivouksista erilaisten tuotantolaitosten erikoispuhdistuksiin.

Autamme ja palvelemme joustavasti myös alla näkyvillä toimitilasiivousten osa-alueilla, ja mikäli mielessäsi on jokin muu siivouksen kohde, jota ei löydy sivuiltamme, niin ota rohkeasti yhteyttä ja jutellaan lisää sekä hoidetaan paikat siistiksi ja kuntoon:

  • Vähittäiskaupan siivous
  • Päivittäistavarakaupan siivous
  • Ravintoloiden ja kahviloiden siivous
  • Urheilulaitosten ja uimahallien siivous
  • Taloyhtiöiden siivous
  • Jokin muu kohde? Hoidamme siivouksen joustavasti myös muualla

Siivouspalveluidemme korkea laatu takaa henkilöstön sekä ennen kaikkea asiakkaiden viihtyvyyden. Henkilökohtainen ja mutkaton palvelumme yhdessä tuntiperusteisen reilun hinnoittelun kanssa nostavat palvelukokemuksen arvoa. Meillä asiakas on aina keskiössä, ja pitkät asiakassuhteet kertovatkin luottamuksesta yritykseemme.

Sotkuisessa toimistossa tai työtiloissa ei tunnetusti viihdy kukaan, ja siksi siistin työympäristön ylläpitäminen on yksi tärkeä ja helppo tapa panostaa työntekijöiden sekä asiakkaiden viihtyvyyteen ja hyvinvointiin. Siivouspalvelut ja niiden toimivuus ovat tärkeä osa sekä työntekijä- että asiakkaan palvelukokemusta, ja siistit toimitilat kutsuvat viihtymään ja tutustumaan kivijalkakauppaan, ravintolaan tai muihin erilaisiin toimitiloihin.

Siivouspalvelu on asiakaspalvelua parhaimmillaan. Oli kyseessä ostoskeskus, ravintola tai toimisto, ei siivoojia ole syytä piilotella ilta- ja viikonloppuvuoroissa, vaan siivooja on luonnollinen osa työyhteisöä. Siksi on tärkeää, että siivoojat heijastavat yrityksen arvoja ja toivottua yritysmielikuvaa ulospäin niin työntekijöille kuin asiakkaille. Me Keradurilla sitoudumme siivouspalveluihin pitkäaikaisesti, ja kaikki siivoojamme ovat puhtaanapidon ammattilaisia vuosien kokemuksella, sekä lisäksi ystävällisiä ja miellyttäviä asiakaspalvelijoita, joiden kanssa on mukavaa tehdä töitä.

Ammattilaisille ulkoistettu siivouspalvelu vapauttaa aikaa yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvun luomiseen. Valttinamme on motivoitunut henkilöstö, pitkät työ- ja asiakassuhteet sekä henkilökohtainen palvelu. Jokaisessa kohteessa toimii lisäksi nimetty siivoustiimi, jonka toiminnasta vastaa paikallinen aluepäällikkö.

Räätälöimme siivouspalvelumme vastamaan aina juuri sinun ja edustamasi yrityksen tarpeita. Tyytyväiset asiakkaat ovat toimintamme ydin ja ylpeydenaihe. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää, ja kartoitetaan yhdessä siivouspalveluidenne tarpeet!

Kumppanimme lisätarpeisiin

Hinnasto

6:00 - 18:00
Maanantai - Lauantai
27,50
Sunnuntai
49,50
per tunti + alv
18:00 - 23:00
Maanantai - Sunnuntai
28,81
Sunnuntai
50,81
per tunti + alv
23:00 - 6:00
Maanantai - Lauantai
29,95
Sunnuntai
51,95
per tunti + alv

Ole minuun yhteydessä

Tarvitsetko tarjouksen siivouksesta? Arvioin jokaisen tilan yksilöllisesti riippuen siivousohjelman laajuudesta ja rytmistä. Ota minuun yhteyttä ja kerro minkälainen siivoustarpeenne on. Vastaan sinulle mahdollisimman pian.


    Hyväksyn tietosuojaselosteen
    Olen lukenut ja hyväksynyt tietosuojaselosteen