Turku Siivouspalvelut

Siivouspalvelut Turussa ja lähialueilla. Erityisesti toimisto- ja toimitilasiivoukset, tuotantolaitokset ja tehtaat

Kysy tarjous

Turku Siivouspalvelut

Siivouspalvelut Turussa

Kattavat siivouspalvelut Turusta ja sen lähialueilla kuten Raisiossa, Naantalissa ja Kaarinassa. Laajennamme toimintaamme Turun lähialueilla jatkuvasti. Ota yhteyttä, ja järjestämme juuri sinun tarpeisiisi sopivat siivouspalvelut. Erikoisalaamme on yrityssiivous, toimistosiivouksesta tuotantolaitosten erikoispuhdistukseen.

Siivouspalveluiden korkea laatu takaa henkilöstön ja asiakkaiden viihtyvyyden. Sotkuisessa toimistossa ei viihdy kukaan, ja siisti työympäristö on yksi tapa panostaa työntekijöiden hyvinvointiin. Siivouspalvelut ja niiden toimivuus ovat tärkeä osa asiakkaiden viihtyvyyttä, ja siisti toimitila kutsuu viihtymään ja tutustumaan kivijalkakauppaan tai ravintolaan.

Siivouspalvelu onkin asiakaspalvelua parhaimmillaan. Oli kyseessä ostoskeskus, ravintola tai toimisto, ei siivoojia kannata piilotella ilta- ja viikonloppuvuoroissa, vaan siivooja on luonnollinen osa työyhteisöä. Siksi on tärkeää, että siivoojat heijastavat yrityksen arvoja ja mielikuvaa niin työntekijöille kuin asiakkaillekin. Me Keradurilla sitoudumme siivouspalveluihin pitkäaikaisesti, ja kaikki siivoojamme ovat puhtaanapidon ammattilaisia sekä ystävällisiä ja miellyttäviä asiakaspalvelijoita, joiden kanssa on mukavaa tehdä töitä.

Työ räätälöidään vastamaan sinun tarpeitasi. Tyytyväiset asiakkaat ovat toimintamme ydin. Ota yhteyttä, niin kartoitetaan yhdessä siivouspalveluidenne tarve.

Lue lisää toimistosiivouksesta

Kumppanimme lisätarpeisiin

Hinnasto

Siivous asiakkaan kalustolla
22
per tunti + alv
Ammattisiivooja, asiakkaan laitteet ja aineet (min. 15h/viikko)
Siivous 4-7 kertaa viikossa
26-28
per tunti + alv
Siivouspalvelut tiheään tarpeeseen, laitteet ja kalusto Keradurilta
Viikkosiivous
30
per tunti + alv
Säännöllinen viikkosiivous, laitteet ja kalusto Keradurilta
Erikoissiivoukset
30-35
per tunti + alv
Asiantuntijat ja erikoisvälineet tarpeen mukaan

Ole minuun yhteydessä

Tarvitsetko tarjouksen siivouksesta? Arvioin jokaisen tilan yksilöllisesti riippuen siivousohjelman laajuudesta ja rytmistä. Ota minuun yhteyttä ja kerro minkälainen siivoustarpeenne on. Vastaan sinulle mahdollisimman pian.


  Hyväksyn tietosuojaselosteen
  Olen lukenut ja hyväksynyt tietosuojaselosteen

  Yhteyshenkilömme

  Mikäli aiheesi koskee uutta yrityssiivousta, kotisiivousta, kertasiivousta, tai laskutusta, ole suoraan yhteydessä oikeisiin henkilöihin. Alta löydät vastuuhenkilön, joka auttaa sinua tarpeesi mukaan. Ota sähköpostilla yhteyttä, ja vastaamme sinulle mahdollisimman pian.
  Uudet yritysasiakkaat
  Petri Mesterton
  Kotisiivous
  Oona Moilanen
  Kertasiivoukset
  Kim Korpela
  Laskutus
  Sanna Rautavirta

  Muissa asioissa soita 020 730 1590