Kotisiivous 

Kotisiivous – siivouspalvelu, joka jättää tilaa muuhunkin!

Olisiko mukava tulla siivottuun kotiin raskaan työpäivän jälkeen? Haluavatko vanhempasi apua kodin siivoukseen? Ota yhteyttä!

Kotisiivouksen tarkoituksena on antaa sinulle tai perheenjäsenillesi puhdas koti, jonne on mukava tulla. Luotettavat ja ammattitaitoiset siivoojamme suorittavat kotisiivoukset ylpeydellä ja tarkkaavaisuudella.

Sovimme aikataulut juuri teidän tarpeidenne mukaisesti ja jokaiselle asiakkaalle määritellään oma valittu siivooja. Tiedät aina, kuka kotiasi on tulossa siivoamaan!

Siivoamme kaikki yksityiskodit kerrostalohuoneistoista omakotitaloihin. Tule sinäkin nyt asiakkaaksemme ja säästä aikaa itsellesi!

Tiesithän, että voit vähentää kotitalousvähennyksenä kotisiivouksen kustannuksesta verotuksessa jopa 50 % vuonna 2017!

Katso lisätiedot kotitalousvähennyksestä www.vero.fi tai katso sivun alareunasta olennaiset kohdat verovähennyksestä.

Palvelualueemme:

- Helsinki - Espoo -
Vantaa - Kauniainen

- Tuusula - Kerava -
Järvenpää - Sipoo

- Vihti - Kirkkonummi - Nurmijärvi
Hyvinkää - Hämeenlinna - Riihimäki

- Tampere - Lempäälä
Ylöjärvi - Kangasala - Nokia

- Jyväskylä

Hertta Apunen on osa Keradur Service Oy:tä

Hinnasto:
(alv 24%)

Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin. Kotisiivous toteutetaan omalla kalustollamme tai talouden omilla siivousvälineillä ja aineilla. Hinnat on ilmoitettu henkilötyötunteina. Tavallisesti asunnossa toteutettava ensimmäinen siivouskerta, ns. pilottisiivous on laajuudeltaan 1,5-2 kertainen normaaliin sopimussiivoukseen nähden.

Viikoittain tapahtuvassa siivouksessa on 2 tunnin mukainen minimiveloitus ja kahden viikon välein tapahtuvassa siivouksessa 4 tunnin mukainen minimiveloitus.

Sosiaalipalveluna tuotettu kotisiivous

Sosiaalipalveluna tuotettu kotisiivous tarkoittaa, että autettavan henkilön fyysinen toimintakyky on pysyvästi tai tilapäisesti alentunut siinä määrin, että hän tarvitsee apua kotisiivouksen suorittamiseen. Tarve voi olla lyhytaikainen, kuten esimerkiksi sairaudesta tai leikkauksesta toipuminen tai pysyvä ratkaisu esimerkiksi iän tuoman toimintakyvyn heikkenemisen seurauksena. Sosiaalipalveluna tuotettu kotisiivous voidaan tuottaa arvonlisäverosta vapaana. 

Terveydenhuollon ammattilaisemme tulevat ensimmäisen siivouskerran yhteydessä arvioimaan henkilön toimintakykyä. Mikäli voimme yhdessä todeta fyysisen suorituskyvyn siinä määrin alentuneen, että henkilö tarvitsee apua siivouspalvelussa, voimme myydä palvelun arvonlisävero vapaana. Arvioinnista ei peritä erillistä maksua, vaan se sisältyy palveluumme.

Palvelun maksajana voi olla asianomainen itse tai tämän lähisukulainen.

Yhtiömme on liitetty sosiaalipalveluja tarjoavien yritysten rekisteriin.

     

   

Kotitalousvähennys vuonna 2017

Vähennys lasketaan arvonlisäverollisesta hinnasta. Vähennystä saa vain työn osuudesta, ei esimerkiksi materiaaleista. Kotitalousvähennyksenä voit vuonna 2017 vähentää 50 prosenttia ennakkoperintärekisteriin kuuluvalle yrittäjälle tai yritykselle maksamastasi työkorvauksesta tai 20 prosenttia maksamastasi palkasta sekä palkan sivukulut (vuonna 2016 45 prosenttia työkorvauksesta ja 15 prosenttia palkoista sekä sivukulut).

Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuonna 2017 on 2 400 euroa vuodessa (vuonna 2016 sama määrä). Summa voi koostua pelkästään kotitalous-, remontti- tai tietotekniikkatöistä tai näistä kaikista. Vähennykseen liittyy vuotuinen 100 euron omavastuuosuus.

Maksimivähennyksen eli 2 400 euron vähennyksen saat, jos vuonna 2017 yritykseltä ostamissasi palveluissa työn osuus on yhteensä 5 000 euroa [(5 000 x 50 %) - 100) = 2400 euroa]. Vuonna 2016 maksimivähennyksen sai noin 5 555 euron kuluilla.

Vähennys on henkilökohtainen, joten pariskunta voi vuonna 2017 saada yhteensä 4 800 euron vähennykset. Puolisoille vähennys myönnetään siten, kun he ovat sitä pyytäneet. Jos 2 400 euron raja ei ylity, vähennys kannattaa pyytää vain toiselle puolisolle. Näin omavastuu tulee vähennetyksi vain kertaalleen.

Tutustu myös Verohallinnon ohjeeseen: Kotitalousvähennys verotuksessa