Siivouspalvelu Helsinki

Siivouspalvelu Helsinki Keradur: kattavat siivouspalvelut Helsingissä yrityksille: toimistosiivous ja tuotantolaitosten ja tehtaiden siivous. Luotettavat ammattilaiset ja räätälöity palvelu.

Kysy tarjous

Siivouspalvelu Helsinki

Siivouspalvelu Helsinki Keradur: ammattilmaiset palvelut tarpeisiisi

Kattavat siivouspalvelut Helsingissä ja sen lähialueilla. Erikoisalaamme on yrityssiivous, toimistosiivouksesta tuotantolaitosten erikoispuhdistukseen. Siivouspalveluihimme

Siivouspalvelut Helsinki: muut palvelut

  • Päivittäiskaupan siivous
  • Ravintoloiden ja kahviloiden siivous
  • Urheilulaitosten ja uimahallien siivous
  • Taloyhtiöiden siivouksen.

Siivouspalveluiden korkea laatu takaa henkilöstön ja asiakkaiden viihtyvyyden. Sotkuisessa toimistossa ei viihdy kukaan, ja siisti työympäristö on yksi tapa panostaa työntekijöiden hyvinvointiin. Siivouspalvelut ja niiden toimivuus ovat tärkeä osa asiakkaiden viihtyvyyttä, ja siisti toimitila kutsuu viihtymään ja tutustumaan kivijalkakauppaan tai ravintolaan.

Siivouspalvelu onkin asiakaspalvelua parhaimmillaan. Oli kyseessä ostoskeskus, ravintola tai toimisto, ei siivoojia kannata piilotella ilta- ja viikonloppuvuoroissa, vaan siivooja on luonnollinen osa työyhteisöä. Siksi on tärkeää, että siivoojat heijastavat yrityksen arvoja ja mielikuvaa niin työntekijöille kuin asiakkaillekin. Me Keradurilla sitoudumme siivouspalveluihin pitkäaikaisesti, ja kaikki siivoojamme ovat puhtaanapidon ammattilaisia sekä ystävällisiä ja miellyttäviä asiakaspalvelijoita, joiden kanssa on mukavaa tehdä töitä.

Kaikki siivouspalvelumme räätälöidään vastaamaan juuri sinun tarpeitasi. Ota yhteyttä, niin kartoitetaan yhdessä siivouspalveluidenne tarve.

Lue lisää toimistosiivouksesta

Hinnasto

5-7 kertaa viikossa
26
per tunti + alv
Päivittäiset siivoukset sovitusti.
Joka toinen päivä
28
per tunti + alv
Siivouspalvelut sopivassa rytmissä.
Kerran viikossa
30
per tunti + alv
Tarpeeseen mitoitetut toimenpiteet.
Erikoissiivoukset
30-35
per tunti + alv
Oikeat laitteet ja asiantuntijat.

Yhteydenotto

Arvioimme jokaisen tilan yksilöllisesti riippuen siivousohjelman laajuudesta ja rytmistä. Ota yhteyttä ja kerro minkälainen siivoustarpeenne on. Vastaamme mahdollisimman pian.