Siivouspalvelu Helsinki

Kattavat siivouspalvelut Helsingissä yrityksille, erityisesti toimistosiivous ja tuotantolaitosten ja tehtaiden siivous. Luotettavat ammattilaiset ja räätälöity palvelu.

Kysy tarjous

Siivouspalvelu Helsinki

Siivouspalvelu Helsinki Keradur: ammattimaiset palvelut tarpeisiisi

Kattavat siivouspalvelut Helsingissä ja sen lähialueilla. Erikoisalaamme on yrityssiivous, toimistosiivouksesta tuotantolaitosten erikoispuhdistukseen.

Helsinki: muut palvelut

  • Päivittäiskaupan siivous
  • Ravintoloiden ja kahviloiden siivous
  • Urheilulaitosten ja uimahallien siivous
  • Taloyhtiöiden siivouksen.

Siivouspalveluiden korkea laatu takaa henkilöstön ja asiakkaiden viihtyvyyden. Sotkuisessa toimistossa ei viihdy kukaan, ja siisti työympäristö on yksi tapa panostaa työntekijöiden hyvinvointiin. Siivouspalvelut ja niiden toimivuus ovat tärkeä osa asiakkaiden viihtyvyyttä, ja siisti toimitila kutsuu viihtymään ja tutustumaan kivijalkakauppaan tai ravintolaan.

Siivouspalvelu onkin asiakaspalvelua parhaimmillaan. Oli kyseessä ostoskeskus, ravintola tai toimisto, ei siivoojia kannata piilotella ilta- ja viikonloppuvuoroissa, vaan siivooja on luonnollinen osa työyhteisöä. Siksi on tärkeää, että siivoojat heijastavat yrityksen arvoja ja mielikuvaa niin työntekijöille kuin asiakkaillekin. Me Keradurilla sitoudumme siivouspalveluihin pitkäaikaisesti, ja kaikki siivoojamme ovat puhtaanapidon ammattilaisia sekä ystävällisiä ja miellyttäviä asiakaspalvelijoita, joiden kanssa on mukavaa tehdä töitä.

Räätälöimme siivouspalvelumme vastamaan sinun tarpeitasi. Tyytyväiset asiakkaat ovat toimintamme ydin. Ota yhteyttä, niin kartoitetaan yhdessä siivouspalveluidenne tarve.

Lue lisää toimistosiivouksesta

Hinnasto

Siivous asiakkaan kalustolla
22
per tunti + alv
Ammattisiivooja, asiakkaan laitteet ja aineet (min. 15h/viikko)
Siivous 4-7 kertaa viikossa
26-28
per tunti + alv
Siivouspalvelut tiheään tarpeeseen, laitteet ja kalusto Keradurilta
Viikkosiivous
30
per tunti + alv
Säännöllinen viikkosiivous, laitteet ja kalusto Keradurilta
Erikoissiivoukset
30-35
per tunti + alv
Asiantuntijat ja erikoisvälineet tarpeen mukaan

Yhteydenotto

Arvioimme jokaisen tilan yksilöllisesti riippuen siivousohjelman laajuudesta ja rytmistä. Ota yhteyttä ja kerro minkälainen siivoustarpeenne on. Vastaamme mahdollisimman pian.


    Hyväksyn tietosuojaselosteen
    Olen lukenut ja hyväksynyt tietosuojaselosteen