Jyväskylä Siivouspalvelut

Siivouspalvelut Jyväskylässä: Ravintolat ja muut liiketilat, toimistot ja taloyhtiöt. Myös kotisiivous Jyväskylän seudulla on saatavilla kauttamme.

Kysy tarjous

Siivouspalvelut Jyväskylä

Palvelemme siivousalan ammattilaisina nyt myös Jyväskylässä! Kattavat siivouspalvelumme ovat nyt yhä paremmin saatavilla Jyväskylässä ja sen lähialueilla. Erikoisalaamme on yrityssiivous, toimistosiivouksesta tuotantolaitosten erikoispuhdistukseen. Tiedämme, että siivous on ensisijaisen tärkeä osa henkilöstön ja asiakkaiden viihtyvyyttä, ja sitoudumme siivouspalveluihin pitkäaikaisesti. Kaikki siivoojamme ovat puhtaanapidon ammattilaisia sekä ystävällisiä ja miellyttäviä asiakaspalvelijoita, joiden kanssa on mukavaa tehdä töitä.

 

Kaikki siivouspalvelumme räätälöidään vastaamaan juuri sinun tarpeitasi. Ota yhteyttä, niin kartoitetaan yhdessä siivouspalveluidenne tarve.

 

Lue lisää toimistosiivouksesta

Kumppanimme lisätarpeisiin

Hinnasto

6:00 - 18:00
Maanantai - Lauantai
27,50
Sunnuntai
49,50
per tunti + alv
18:00 - 23:00
Maanantai - Sunnuntai
28,81
Sunnuntai
50,81
per tunti + alv
23:00 - 6:00
Maanantai - Lauantai
29,95
Sunnuntai
51,95
per tunti + alv

Ole minuun yhteydessä

Tarvitsetko tarjouksen siivouksesta? Arvioin jokaisen tilan yksilöllisesti riippuen siivousohjelman laajuudesta ja rytmistä. Ota minuun yhteyttä ja kerro minkälainen siivoustarpeenne on. Vastaan sinulle mahdollisimman pian.


    Hyväksyn tietosuojaselosteen
    Olen lukenut ja hyväksynyt tietosuojaselosteen