Kotitalousvähennys

Tältä sivulta voi lukea tiivistettynä, mikä on kotitalousvähennys, ja oletko oikeutettu siihen.

Ota yhteyttä

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys tarkoittaa verohelpotusta tietyistä palveluista, kuten siivouksesta. Myös vapaa-ajan asunnon siivoaminen Keradur-kotisiivouksella oikeuttaa sinut saamaan kotitalousvähennystä. Vuoden 2022 alusta kotitalousvähennys nousi 60 %:n siivouspalveluista.

Kotitalousvähennysoikeus vuonna 2022 on 60 % maksetusta summasta aina 3500 €:n saakka. Vähennyksessä on vuotuinen 100 €:n omavastuu. Aloitettuanne säännölliset siivoukset, toimitamme teille koonnin ostamistanne kotisiivouspalveluista aina seuraavan vuoden helmikuussa, jotta voit ilmoittaa kulut kätevästi verotoimistolle.

Käytännössä kotitalousvähennys myönnetään siltä kalenterivuodelta, jolloin olet maksanut laskun siivouksesta. Kotitalousvähennys ilmoitetaan OmaVero-palvelussa.

Lue lisää vero.fi

Paljonko kotisiivous maksaa?

Kokeile 3kk! (määräaikainen)
37 € / h
-60 % Kotitalousvähennyksen jälkeen
14 ,8€ / h
Siivous 1 x viikko (min. 2h)
35 € / h
-60 % Kotitalousvähennyksen jälkeen
14 € / h
Siivous 2x/kk
39 € / h
-60 % Kotitalousvähennyksen jälkeen
15,6 € / h
Siivous 1x/kk
45 € / h
-60 % Kotitalousvähennyksen jälkeen
18 € / h

Hinnat sisältävät alv:n, ammattilaisten siivousaineet ja tarvittavat välineet. Viikottain tapahtuvassa siivouksessa on 2 h:n minimiveloitus, kahden viikon välein tai harvemmin tapahtuvassa siivouksessa 3 h:n mukainen minimiveloitus.

Tilaa kotisiivous

Tilaa kotisiivous

Anna ammattilaisten hoitaa koko viikkosiivouksesi tai jätä vaikka kylpyhuone tai keittiö siivoojalle ja hoida itse helpommat alueet. Ole meihin yhteydessä ja sovimme tarpeillesi sopivan kokonaisuuden sinulle sopivan aikaan.

Mikko Kumpulainen & Marianne Millante

Puhelinajat: ma-to klo 9–16

    Hyväksyn tietosuojaselosteen
    Olen lukenut ja hyväksynyt tietosuojaselosteen