Kotitalousvähennys

Tältä sivulta voi lukea tiivistettynä, mikä on kotitalousvähennys, ja oletko oiketettu siihen.

Ota yhteyttä

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennystä tarkoittaa käytännössä helpotusta veroihin, ja olet oikeutettu hakemaan sitä, jos tilaat kotiisi mm. siivouspalveluita. Myös vapaa-ajan asuntosi siivoaminen Keradur kotisiivouksen kautta oikeuttaa sinut hakemaan kotitalousvähennystä.

Kotitalousvähennysoikeus vuonna 2020 on 40 % maksetusta summasta aina 2250 € saakka. Vähennyksessä on vuotuinen 100 € omavastuu. Aloitettuanne säännölliset siivoukset toimitamme teille koonnin ostamistanne kotisiivouspalveluista aina seuraavan vuoden helmikuussa, jotta voitte ilmoittaa kulut verotoimistolle.

Käytännössä kotitalousvähennys myönnetään siltä kalenterivuodelta, jolloin olet maksanut laskun siivouksesta. Kotitalousvähennys ilmoitetaan OmaVero-palvelussa.

Lue lisää vero.fi

Paljonko kotisiivous maksaa?

Testisiivous
35 € / h
-40 % Kotitalousvähennyksen jälkeen
21 € / h
Siivous 1 x viikko (min. 2h)
35 € / h
-40 % Kotitalousvähennyksen jälkeen
21 € / h
Siivous 2x/kk
39 € / h
-40 % Kotitalousvähennyksen jälkeen
23,4 € / h
Siivous 1x/kk
45 € / h
-40 % Kotitalousvähennyksen jälkeen
27 € / h

Hinnat sisältävät Alv:n, ammattilaisten siivousaineet ja tarvittavat välineet. Viikottain tapahtuvassa siivouksessa on 2,5 h mukainen minimiveloitus ja kahden viikon välein tai harvemmin tapahtuvassa siivouksessa 3 h mukainen minimiveloitus.

Tilaa kotisiivous

Tilaa kotisiivous

Anna ammattilaisten hoitaa koko viikkosiivouksesi tai jätä vaikka kylpyhuone tai keittiö siivoojalle ja hoida itse helpommat alueet. Ole meihin yhteydessä ja sovimme tarpeillesi sopivan kokonaisuuden sinulle sopivan aikaan.

Reeta Rautavirta

Puhelinajat: ma-to klo 10–14.00    Hyväksyn tietosuojaselosteen
    Olen lukenut ja hyväksynyt tietosuojaselosteen