Kotisiivous-lahjakortti

Ilahduta perhettä, ystäviä tai muita läheisiäsi Keradurin siivouslahjakortilla. Lahjakortin tilaaminen on helppoa ja nopeaa riippumatta siitä, haluatko lahjakortin omaan sähköpostiisi vai suoraan vastaanottajalle. Puhdas koti ja asiakkaiden tyytväisyys ovat meille sydämen asia.

Tilaa lahjakortti

Anna lahjaksi omaa aikaa

Mikä olisi parempi joululahja läheiselle kuin arjen helpottaminen ja vapaa hetki kodin askareista. Keradurin siivouslahjakortti on tilaajalleen mutkaton ja saajalleen taatusti iloa tuottava lahja, sillä todellista arjen luksusta on siisti koti. Helppo ja vaivaton lahja yllättää ilolla saajansa läpi vuoden, mutta mikä olisikaan parempi hetki muistaa läheistä kuin joulun aika. Lahjakortti on voimassa yhden vuoden ostopäivästä.

Tarjoamme kattavan valikoiman kodin siivouspalveluita, jotka räätälöidään aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Keradur kotisiivous toimii aina asiakkaan yksityisyyttä, yksilöllisyyttä ja kotia kunnioittaen. Palvelemme kattavasti muun muassa Uudellamaalla, Turun ja Tampereen seuduilla.

Lahjakortin tilaaminen on helppoa sekä vaivatonta, ja mikä parasta, vain muutaman klikkauksen päässä. Tilaa lahjakortti vaikka jo tänään, ja anna Keradurin osaavien ammattilaisten hoitaa loput.

Näin tilaat lahjakortin

 1. Täytä alla oleva lahjakortin tilauslomake. Syötäthän lomakkeelle kaikki tarvittavat kohdat.
 2. Määrittele haluamasi euromääräinen arvo lahjakortille.
 3. Syötä haluttu toimitusosoite vastaanottajan tietoineen.
 4. Lähetä terveisesi lahjakortin saajalle.

Tilaa lahjakortti

Syötäthän lomakkeelle kaikki tarvittavat tiedot.

  Maksajan tiedot
  Arvo

  Etukoodi

  Vastaanottajan tiedot
  Viesti vastaanottajalle  Hyväksyn tietosuojaselosteen
  Olen lukenut ja hyväksynyt tietosuojaselosteen