Omakotialueiden kotisiivous

Kotien ja pihojen ympärivuotista siivousta koko naapurustolle.

Hinnasto

Omakotialueiden kotisiivous

Asutko rivi-, pari- tai omakotitalossa ja haluaisit yhdessä naapureiden kanssa panostaa niin kotien kuin niiden ympäristönkin siisteyteen? Keskittämällä siivoustarpeet Keradurille voitte varmistaa, että kattavan kotisiivouksen lisäksi myös pihat pidetään kauniina säännöllisesti ja tehokkaasti monipuolisen palveluvalikoiman avulla.

Jokainen asiakas tilaa juuri itselleen sopivat kotisiivouksen palvelut. Voit jättää koko viikkosiivouksen Keradurin siivoojien huoleksi, varata vain eniten huomiota vaatien tilojen siivouksen tai saada apua pihatöistä huolehtimiseen. Palveluihimme kuuluu kaikkea imuroinnista ja ikkunanpesusta aina kaupassakäyntiin asti.

Sopivan siivouspaketin varaaminen sujuu helposti. Omat vakituiset siivoojat tuntevat kotisi tarpeet, joten työt sujuvat tehokkaasti sovittuina aikoina. Lopputuloksena saat kiiltävät pinnat ja pestyt pyykit vaivattomasti ja voit käyttää oman aikasi itsellesi tärkeämpiin asioihin. Toistuvan ylläpitosiivouksen lisäksi voit tarpeen tullen tilata lisäpalveluita omalta siivoojaltasi.

Kotisiivouksen lisäksi palveluumme kuuluvat pihan siistimispalvelut sekä ulkoalueiden kunnosta huolehtiminen. Olipa kyse kukkien kastelusta, ruohonleikkuusta, lehtien haravoinnista tai lumenluonnista, Keradurin kotisiivous huolehtii kaikesta ammattitaitoisesti ja parasta kalustoa käyttäen. Huolehdimme siitä, että pihasi pysyy siistinä ja turvallisena. Palvelut sovitaan asiakkaan toiveiden, ympäristön ja vuodenajan vaatimusten mukaisesti.

Kotien ja piha-alueiden siivous hoidetaan tehokkaasti ja luotettavasti, asiakkaan yksityisyyttä ja omaisuutta kunnioittaen. Ota yhteyttä ja tilaa helposti siivooja kotiin. Kokenut ja ammattimainen henkilöstömme pitää paikat ojennuksessa tehokkaasti ja positiivisella asenteella.

Taloyhtiösiivouksen lisäpalvelut:

Astianpesua

Hoidamme kodin astioiden pesun huolellisella ammattitaidolla. Toimimme varoen ja käytämme oikeanlaisia pesuaineita sekä puhdistusvälineistöä taataksemme parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Ateria-apu

Jos kaipaat apua keittiöön, tarjoamme lisäkäsiä arkeen ja juhlaan. Voimme valmistella ja lämmittää ateriat sekä vastata kattauksesta ja tarjoilusta.

Pyykkihuolto ja silitys

Keradur tarjoaa pyykkihuolto- ja silityspalvelun jokaisen kodin yksilöllisiin tarpeiseen. Sovittaessa huolehdimme siitä, että tekstiilit pestään, kuivataan, silitetään, viikataan sekä huolletaan niille sopivalla tavalla.

Kauppa-apu

Voimme hoitaa kaupassakäynnin tai muun kodin ulkopuolella tapahtuvan asioinnin puolestasi. Tarjoamme apua esimerkiksi kauppa-, apteekki- ja postiasiointiin. Ostoksilla voidaan käydä yhdessä asiakkaan kanssa tai vaihtoehtoisesti toimittaa halutut ostokset suoraan kotiin. Kotona ostokset puretaan ja lajitellaan niille kuuluviin paikkoihin sopimuksen mukaan. Palvelumme on luotettava ja helppo ratkaisu ostosten hoitamiseen.

Kodin järjestelyt

Keradur auttaa kodin järjestelyissä, kuten huonekalujen ja tavaroiden siirtämisessä ja puhdistuksessa. Tarjoamme ammattitaitoamme erilaisten tilojen, kuten piharakennusten, varastojen ja autotallien, järjestelyyn ja siivoamiseen.

Piha- ja lumityöt

Huolehdimme siitä, että pihasi pysyy siistinä ja turvallisena tarjoamalla apua esimerkiksi ruohonleikkuuseen, haravointiin, kasvien kasteluun, pensasaitojen siistimiseen ja vesikourujen puhdistukseen. Talvella huolehdimme tarvittaessa myös lumitöistä.lehtien haravointi, kasvien kastelu, lumityöt, pensasaitojen siistiminen, vesikourujen puhdistus, mahdolliset muut pihatyöt

Paljonko kotisiivous maksaa?

Kokeile 3kk! (määräaikainen)
37 € / h
-60 % Kotitalousvähennyksen jälkeen
14 ,8€ / h
Siivous 1 x viikko (min. 2h)
35 € / h
-60 % Kotitalousvähennyksen jälkeen
14 € / h
Siivous 2x/kk
39 € / h
-60 % Kotitalousvähennyksen jälkeen
15,6 € / h
Siivous 1x/kk
45 € / h
-60 % Kotitalousvähennyksen jälkeen
18 € / h

Hinnat sisältävät alv:n, ammattilaisten siivousaineet ja tarvittavat välineet. Viikottain tapahtuvassa siivouksessa on 2 h:n minimiveloitus, kahden viikon välein tai harvemmin tapahtuvassa siivouksessa 3 h:n mukainen minimiveloitus.

Tilaa kotisiivous

Tilaa kotisiivous

Anna ammattilaisten hoitaa koko viikkosiivouksesi tai jätä vaikka kylpyhuone tai keittiö siivoojalle ja hoida itse helpommat alueet. Ole meihin yhteydessä ja sovimme tarpeillesi sopivan kokonaisuuden sinulle sopivan aikaan.

Mikko Kumpulainen & Marianne Millante

Puhelinajat: ma-to klo 9–16

    Hyväksyn tietosuojaselosteen
    Olen lukenut ja hyväksynyt tietosuojaselosteen