Kotisiivous Helsinki

Tilaa meiltä monipuolinen ja juuri omien tarpeidesi pohjalta räätälöity kotisiivous Helsingin alueella. Ammattitaitoisen kotisiivouksen avulla kotisi pysyy puhtaana ja raikkaana, ja omaa aikaasi ja energiaasi säästyy kaikkeen muuhun.

Hinnasto

Kotisiivous Helsinki

Keradur kotisiivous Helsinki ja lähiseudut: Tarjomme asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä siivousta vakituisella siivoojalla ja monipuolisella palveluvalikoimalla niin rivi- ja kerrostaloasuntoihin kuin omakotitaloihinkin.

Keradur kotisiivous tarjoaa kattavasti siivouspalveluja Helsingissä ja sen lähialueilla. Tilaa kotiin siivooja ja nauti helpommasta arjesta käyttäen aikasi kuten haluat. Palveluvalikoimaamme kuuluu mm.

Keradur kotisiivous toimii aina asiakkaan yksityisyyttä, yksilöllisyyttä ja kotia kunnioittaen.

 

 

Lue lisää kotisiivouksesta

Paljonko kotisiivous maksaa?

Kokeile 3kk! (määräaikainen)
37 € / h
-60 % Kotitalousvähennyksen jälkeen
14 ,8€ / h
Siivous 1 x viikko (min. 2h)
35 € / h
-60 % Kotitalousvähennyksen jälkeen
14 € / h
Siivous 2x/kk
39 € / h
-60 % Kotitalousvähennyksen jälkeen
15,6 € / h
Siivous 1x/kk
45 € / h
-60 % Kotitalousvähennyksen jälkeen
18 € / h

Hinnat sisältävät alv:n, ammattilaisten siivousaineet ja tarvittavat välineet. Viikottain tapahtuvassa siivouksessa on 2 h:n minimiveloitus, kahden viikon välein tai harvemmin tapahtuvassa siivouksessa 3 h:n mukainen minimiveloitus.

Tilaa kotisiivous

Tilaa kotisiivous

Anna ammattilaisten hoitaa koko viikkosiivouksesi tai jätä vaikka kylpyhuone tai keittiö siivoojalle ja hoida itse helpommat alueet. Ole meihin yhteydessä ja sovimme tarpeillesi sopivan kokonaisuuden sinulle sopivan aikaan.

Mikko Kumpulainen & Marianne Millante

Puhelinajat: ma-to klo 9–16

    Hyväksyn tietosuojaselosteen
    Olen lukenut ja hyväksynyt tietosuojaselosteen