Taloyhtiöiden siivous

Talonyhtiösi oma vakituinen siivouspartio pitää asukkaiden kodit ja ympäristön viihtyisinä.

Tilaa Keradurin edustaja taloyhtiön kokoukseen!

Kysy tarjous

Tilaa täysin uudenlainen kotisiivouspalvelu koko taloyhtiöllesi

Taloyhtiösi siivouspartio huolehtii asukkaiden kotien siivouksesta helposti ja tehokkaasti. Omat vakituiset siivoojat tuntevat taloyhtiön tarpeet, ja kotisiivouksen tilaaminen on asukkaalle helppoa kuin saunavuoron varaaminen.

Asukas voi varata kotisiivouksen palveluita omien tarpeidensa mukaisesti vähimmillään yhden tunnin viikossa. Tämä voi tarkoittaa koko viikkosiivouksen jättämistä ammattilaisten huoleksi tai esimerkiksi kylpyhuoneen ja keittiön siivoamista. Sopivan siivousajankohdan voi valita itse, ja Keradur huolehtii kotisiivouksesta vaikkapa asiakkaan saunavuoron aikana. Kotiin palatessa pinnat kiiltävät, pyykit on pesty ja kaupassa käyty – mitä palveluita asiakas itselleen tahtookaan varata. Kotisiivous tekee elämästä helpompaa ja tuo lisää vapaa-aikaa. Taloyhtiön omat siivoojat tuntevat paikat ja määritellyt vakiotyötehtävät takaavat, että työ sujuu tehokkaasti sovittuina aikoina. Toistuvan ylläpitosiivouksen lisäksi harvemmin suoritettavia lisäpalveluita voi helposti tilata erikseen. Kotisiivous tapahtuu tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti, aina asiakkaan yksityisyyttä ja kotia kunnioittaen. Hymy kuuluu hintaan!

 

Monipuolinen kotisiivous

Asukkaat voivat valita siivouspalvelupaketistamme itselleen sopivat palvelut. Jokaista asiakasta palvellaan yksilöllisesti tämän tarpeiden mukaan. Ammattitaitoinen henkilöstömme ja tehokkaat välineet pitävät kodin siistinä ja viihtyisänä. Pakettiin kuuluvat esimerkiksi:

• imuroiminen
• lattioiden puhdistus (moppaus / kostealla pyyhkiminen)
• ikkunoiden pesu
• pölyjen pyyhkiminen
• kylpyhuoneiden ja WC-tilojen puhdistaminen
• keittiön siivous
• makuuhuoneiden siivous ja lakanan vaihto/petaus
• olohuoneen siivous ja järjestely

Taloyhtiösiivouksen lisäpalvelut:

Astianpesua

Hoidamme kodin astioiden pesun huolellisella ammattitaidolla. Toimimme varoen ja käytämme oikeanlaisia pesuaineita sekä puhdistusvälineistöä taataksemme parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Ateria-apu

Jos kaipaat apua keittiöön, tarjoamme lisäkäsiä arkeen ja juhlaan. Voimme valmistella ja lämmittää ateriat sekä vastata kattauksesta ja tarjoilusta.

Pyykkihuolto ja silitys

Keradur tarjoaa pyykkihuolto- ja silityspalvelun jokaisen kodin yksilöllisiin tarpeiseen. Sovittaessa huolehdimme siitä, että tekstiilit pestään, kuivataan, silitetään, viikataan sekä huolletaan niille sopivalla tavalla.

Kauppa-apu

Voimme hoitaa kaupassakäynnin tai muun kodin ulkopuolella tapahtuvan asioinnin puolestasi. Tarjoamme apua esimerkiksi kauppa-, apteekki- ja postiasiointiin. Ostoksilla voidaan käydä yhdessä asiakkaan kanssa tai vaihtoehtoisesti toimittaa halutut ostokset suoraan kotiin. Kotona ostokset puretaan ja lajitellaan niille kuuluviin paikkoihin sopimuksen mukaan. Palvelumme on luotettava ja helppo ratkaisu ostosten hoitamiseen.

Kodin järjestelyt

Keradur auttaa kodin järjestelyissä, kuten huonekalujen ja tavaroiden siirtämisessä ja puhdistuksessa. Tarjoamme ammattitaitoamme erilaisten tilojen, kuten piharakennusten, varastojen ja autotallien, järjestelyyn ja siivoamiseen.

Paljonko kotisiivous maksaa?

Kokeile 3kk! (määräaikainen)
37 € / h
-60 % Kotitalousvähennyksen jälkeen
14 ,8€ / h
Siivous 1 x viikko (min. 2h)
35 € / h
-60 % Kotitalousvähennyksen jälkeen
14 € / h
Siivous 2x/kk
39 € / h
-60 % Kotitalousvähennyksen jälkeen
15,6 € / h
Siivous 1x/kk
45 € / h
-60 % Kotitalousvähennyksen jälkeen
18 € / h

Hinnat sisältävät alv:n, ammattilaisten siivousaineet ja tarvittavat välineet. Viikottain tapahtuvassa siivouksessa on 2 h:n minimiveloitus, kahden viikon välein tai harvemmin tapahtuvassa siivouksessa 3 h:n mukainen minimiveloitus.

Tilaa kotisiivous

Tilaa kotisiivous

Anna ammattilaisten hoitaa koko viikkosiivouksesi tai jätä vaikka kylpyhuone tai keittiö siivoojalle ja hoida itse helpommat alueet. Ole meihin yhteydessä ja sovimme tarpeillesi sopivan kokonaisuuden sinulle sopivan aikaan.

Mikko Kumpulainen & Marianne Millante

Puhelinajat: ma-to klo 9–16

    Hyväksyn tietosuojaselosteen
    Olen lukenut ja hyväksynyt tietosuojaselosteen