Kotisiivous Turku

Keradurilta saat osaavaa ja luotettavaa kotisiivousta kattavasti koko Turun seudulla. Pidämme kotisi siistinä ja viihtyisänä, jolloin sinä säästät aikaasi ja vaivaasi ja saat nauttia vain puhtaasta lopputuloksesta.

Hinnasto

Kotisiivous Turku

Keradur tarjoaa kotisiivousta Turussa: saat meiltä luotettavaa kotisiivousta vakituisella siivoojalla ja monipuolisella palveluvalikoimalla.

Keradur kotisiivouksella on pitkä kokemus Turun alueella toimimisesta. Valttinamme on motivoitunut työvoima, pitkät työ- ja asiakassuhteet sekä henkilökohtainen palvelu. Räätälöimme siivouspalvelumme vastaamaan juuri sinun tarpeitasi. Ota yhteyttä ja kartoitetaan yhdessä sinun kotiisi sopivat siivouspalvelut.

Kotisiivouksen palveluvalikoimaamme kuuluu mm.

Keradurin kotisiivous toimii aina asiakkaan yksityisyyttä, yksilöllisyyttä ja kotia kunnioittaen. Toimimme kattavasti koko Turun alueella, joten jos tarvitset apua kotisi siivoamisesa, käänny meidän puoleemme.

 

 

Lue lisää kotisiivouksesta

Paljonko kotisiivous maksaa?

Kokeile 3kk! (määräaikainen)
37 € / h
-60 % Kotitalousvähennyksen jälkeen
14 ,8€ / h
Siivous 1 x viikko (min. 2h)
35 € / h
-60 % Kotitalousvähennyksen jälkeen
14 € / h
Siivous 2x/kk
39 € / h
-60 % Kotitalousvähennyksen jälkeen
15,6 € / h
Siivous 1x/kk
45 € / h
-60 % Kotitalousvähennyksen jälkeen
18 € / h

Hinnat sisältävät alv:n, ammattilaisten siivousaineet ja tarvittavat välineet. Viikottain tapahtuvassa siivouksessa on 2 h:n minimiveloitus, kahden viikon välein tai harvemmin tapahtuvassa siivouksessa 3 h:n mukainen minimiveloitus.

Tilaa kotisiivous

Tilaa kotisiivous

Anna ammattilaisten hoitaa koko viikkosiivouksesi tai jätä vaikka kylpyhuone tai keittiö siivoojalle ja hoida itse helpommat alueet. Ole meihin yhteydessä ja sovimme tarpeillesi sopivan kokonaisuuden sinulle sopivan aikaan.

Mikko Kumpulainen & Marianne Millante

Puhelinajat: ma-to klo 9–16

    Hyväksyn tietosuojaselosteen
    Olen lukenut ja hyväksynyt tietosuojaselosteen