Omakotialueiden kotisiivous

Kotien ja pihojen ympärivuotista siivousta koko naapurustolle.

Hinnasto

Omakotialueiden kotisiivous

Asutko rivi-, pari- tai omakotitalossa ja haluaisit yhdessä naapureiden kanssa panostaa niin kotien kuin niiden ympäristönkin siisteyteen? Keskittämällä siivoustarpeet Keradurille voitte varmistaa, että kattavan kotisiivouksen lisäksi myös pihat pidetään kauniina säännöllisesti ja tehokkaasti monipuolisen palveluvalikoiman avulla.

Jokainen asiakas tilaa juuri itselleen sopivat kotisiivouksen palvelut. Voit jättää koko viikkosiivouksen Keradurin siivoojien huoleksi, varata vain eniten huomiota vaatien tilojen siivouksen tai saada apua pihatöistä huolehtimiseen. Palveluihimme kuuluu kaikkea imuroinnista ja ikkunanpesusta aina kaupassakäyntiin asti.

Sopivan siivouspaketin varaaminen sujuu helposti. Omat vakituiset siivoojat tuntevat kotisi tarpeet, joten työt sujuvat tehokkaasti sovittuina aikoina. Lopputuloksena saat kiiltävät pinnat ja pestyt pyykit vaivattomasti ja voit käyttää oman aikasi itsellesi tärkeämpiin asioihin. Toistuvan ylläpitosiivouksen lisäksi voit tarpeen tullen tilata lisäpalveluita omalta siivoojaltasi.

Kotisiivouksen lisäksi palveluumme kuuluvat pihan siistimispalvelut sekä ulkoalueiden kunnosta huolehtiminen. Olipa kyse kukkien kastelusta, ruohonleikkuusta, lehtien haravoinnista tai lumenluonnista, Keradurin kotisiivous huolehtii kaikesta ammattitaitoisesti ja parasta kalustoa käyttäen. Huolehdimme siitä, että pihasi pysyy siistinä ja turvallisena. Palvelut sovitaan asiakkaan toiveiden, ympäristön ja vuodenajan vaatimusten mukaisesti.

Kotien ja piha-alueiden siivous hoidetaan tehokkaasti ja luotettavasti, asiakkaan yksityisyyttä ja omaisuutta kunnioittaen. Ota yhteyttä ja tilaa helposti siivooja kotiin. Kokenut ja ammattimainen henkilöstömme pitää paikat ojennuksessa tehokkaasti ja positiivisella asenteella.

Taloyhtiösiivouksen lisäpalvelut:

Astianpesua

Hoidamme kodin astioiden pesun huolellisella ammattitaidolla. Toimimme varoen ja käytämme oikeanlaisia pesuaineita sekä puhdistusvälineistöä taataksemme parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Ateria-apu

Jos kaipaat apua keittiöön, tarjoamme lisäkäsiä arkeen ja juhlaan. Voimme valmistella ja lämmittää ateriat sekä vastata kattauksesta ja tarjoilusta.

Pyykkihuolto ja silitys

Keradur tarjoaa pyykkihuolto- ja silityspalvelun jokaisen kodin yksilöllisiin tarpeiseen. Sovittaessa huolehdimme siitä, että tekstiilit pestään, kuivataan, silitetään, viikataan sekä huolletaan niille sopivalla tavalla.

Kauppa-apu

Voimme hoitaa kaupassakäynnin tai muun kodin ulkopuolella tapahtuvan asioinnin puolestasi. Tarjoamme apua esimerkiksi kauppa-, apteekki- ja postiasiointiin. Ostoksilla voidaan käydä yhdessä asiakkaan kanssa tai vaihtoehtoisesti toimittaa halutut ostokset suoraan kotiin. Kotona ostokset puretaan ja lajitellaan niille kuuluviin paikkoihin sopimuksen mukaan. Palvelumme on luotettava ja helppo ratkaisu ostosten hoitamiseen.

Kodin järjestelyt

Keradur auttaa kodin järjestelyissä, kuten huonekalujen ja tavaroiden siirtämisessä ja puhdistuksessa. Tarjoamme ammattitaitoamme erilaisten tilojen, kuten piharakennusten, varastojen ja autotallien, järjestelyyn ja siivoamiseen.

Piha- ja lumityöt

Huolehdimme siitä, että pihasi pysyy siistinä ja turvallisena tarjoamalla apua esimerkiksi ruohonleikkuuseen, haravointiin, kasvien kasteluun, pensasaitojen siistimiseen ja vesikourujen puhdistukseen. Talvella huolehdimme tarvittaessa myös lumitöistä.lehtien haravointi, kasvien kastelu, lumityöt, pensasaitojen siistiminen, vesikourujen puhdistus, mahdolliset muut pihatyöt

How much does home cleaning cost?

Try for 3 months! (fixed-term contract)
37 € / h
After -60% tax credit for household expenses
14,8 € / h
Once a week (at least 2h)
35 € / h
After -60% tax credit for household expenses
14 € / h
Every second week
39 € / h
After -60% tax credit for household expenses
15,6 € / h
Once a month
45 € / h
After -60% tax credit for household expenses
18 € / h

The prices include VAT, cleaning materials and necessary equipment. Cleaning that takes place once a week has a minimum charge of 2 hours. Cleaning 2x per month or more seldom has a minimum charge of 3 hours.

Order home cleaning

Order home cleaning

Let the pros take care of your whole weekly cleaning, or leave the hard/arduous parts like the bathroom or the kitchen to the cleaner and take care of the easier parts yourself. Be in contact with us in order to settle the most convenient cleaning plan for your needs.

Mikko Kumpulainen

Phone hours: mon-thu 9am–4pm

    Hyväksyn tietosuojaselosteen
    I have read and accept the privacy statements