Hemstädnings-presentkort

Gläd din familj, dina vänner eller andra nära och kära med ett Keradur-presentkort. Vare sig du vill få presentkortet skickat till din e-post eller rakt till mottagaren så är processen snabb och smidig. Ett rent hem och kundernas fulla tillfredställelse är vår hjärtesak. 

Beställ presentkort

Skänk mer fritid som gåva

Vad vore en bättre gåva till nära och kära än en sådan som underlättar vardagen och ger mer fritid. Ett Keradur-presentkort är en säker gåva som är garanterad att skänka glädje året runt – ett rent och städat hem är vardagslyx som bäst. Perfekt som julklapp eller morsdagsgåva. Presentkortet är i kraft i ett år från beställningsdagen.

Vi har ett brett utbud av för kundens individuella behov skräddarsydda städtjänster att erbjuda. Keradur Kotisiivous betjänar alltid med yttersta respekt för kundens privatliv, integritet och hem. Vi betjänar i bl.a. huvudstadsregionen, Åbonejden och Tammerfors med närliggande områden. 

Det är lätt och smidigt att beställa presentkortet – du är bara några klick borta. Beställ ett eller flera presentkort idag och låt Keradurs kunniga personal sköta resten. 

Så beställer du presentkort

 1. Fyll i blanketten nedan. Se till att fylla i alla nödvändiga fält
 2. Välj önskat värde i euro för presentkortet
 3. Fyll i leveransadress och mottagarens information
 4. Sänd dina hälsningar till mottagaren av presentkortet

Beställ presentkort

Vänligen fyll i alla nödvändiga fält.

  Betalare
  Värde

  Rabattkod

  Mottagare
  Hälsning till mottagaren  Hyväksyn tietosuojaselosteen
  Jag har läst och godkänner integritetspolicyn