Serviceområde :

-Helsinki - Espoo -
Vantaa - Kauniainen

-Tuusula - Kerava -
Järvenpää - Sipoo

-Vihti - Kirkkonummi -
Nurmijärvi - Hyvinkää - Hämeenlinna
Riihimäki - Tampere - Jyväskylä

Keradur Städservice erbjuder städtjänster inom huvudstadsregionen.

Keradur Städservice erbjuder olika städtjänster framför allt i huvudstadsregionen. Vi siktar på att skapa långvariga kund- och affärsrelationer, men i linje med vår flexibilitet tar vi gärna emot även kortare uppdrag som till exempel byggstädningar, flyttstädningar och andra liknande uppdrag. Vi erbjuder även andra städtjänster som till exempel golvboning, fönsterputs, trappstädning och kontorsstädning. Se Städservice för mer information.

Vår styrka är kunnig personal med hög arbetsmoral samt låg personalomsättning. Vi lägger stor vikt på motivering av vår personal och i linje med det verkar vi för kontinuerlig vidareutbildning. Med det effektiviserar vi inte bara vår verksamhet, utan får även nöjd personal som känner att de trivs på arbetet. Vid säljtillfällen kan städfirmor lova guld och gröna skogar för att ro ett kontrakt i land, men i slutändan talar resultaten för sig själva. Om städservicepersonal upplever sitt arbete som givande och trevligt samt vill vara professionell inom branschen, så syns det i städresultaten.

Keradur Städservice städtjänster: Nu har vi utökat vårt utbud med även hemstädningar.

Nu kan du enkelt beställa branschfolk att ta hand om städningen i ditt hem. Keradur Städservice genomför jobbet med kvalitet och alltid på utsatt tid! I det flesta av våra objekt gör vi veckovis grundläggande städningar på vardera 2-3 timmar, vilket ger beställaren, dig, lite mer tid till dig själv!

Kom ihåg att avdragen för hushållsnära tjänster minskar kostnaden för städningen märkbart och att du kan dra fördel av det nästan omgående! Det är bara att anmäla till Skatteverket att du tänker köpa hushållsnära tjänster inom ramarna för giltiga avdrag för en viss summa och då får du ett skattekort där avdraget är noterat. Om summan skiljer sig från den uppskattade summan, så jämkas detta årsvis i deklarationen. Se Hemstädningar för mer information.

Keradur Städservice erbjuder tjänster främst inom huvudstadsregionen.