Högkvalitativa städtjänster sedan 1995

Bakom vår framgång ligger en stark investering i medarbetarnas välbefinnande, vilket återspeglas personalens motivation.

Begär offert

Vi förlitar oss på våra engagerade medarbetare

Vi inledde vår verksamhet redan på 90-talet när behovet av städtjänster ökade. Sedan dess har vi vuxit tack vare våra motiverade, kompetenta och engagerade anställda.

Vår personal består nästan uteslutande av kompetenta medarbetare från Filippinerna som vi anställt genom nätverk och personliga kontakter. Hos oss är arbetskarriärerna långa och våra anställda otroligt engagerade.

Vi strävar också efter att ständigt utbilda vår personal för att de i sitt arbete kan utnyttja den nyaste informationen. Vårt viktigaste mål är en nöjd kund och ett gott resultat!

Så här tänker vi

1960-talets början karakteriseras av kalla kriget mellan öst och väst och en intensiv kapprustning. Sovjetunionen och USA konkurrerade om dominans inte bara på världskartan utan även i rymden.

Sovjetunionen hade redan vunnit den första matchen i rymdkapplöpningen då det som första land lyckades sätta världens första satellit och lite senare också en människa i omloppsbana runt jorden. USA hade som mål att vara första landet som skulle landsätta en människa på månen.

Har du hört historien om president John F. Kennedy som besökte amerikanska federala luft- och rymdförvaltningen NASAs huvudkontor för att följa projektets framsteg? Under sitt besök träffade han otaliga ingenjörer, militärledare och astronauter i rymdutbildning, vars roller, ansvar och engagemang i projektet han visade ett genuint intresse för.

När sällskapet redan var på väg ut, fäste Kennedys uppmärksamhet vid en man som stod och sopade golvet. Presidenten stannade framför mannen och frågade vad hans jobb gick ut på.

Mannen svarade stolt: ”Herr president, jag hjälper att skicka människan till månen!”

Mannen visste att hans arbete var en viktig del av en större helhet, att den spelade en viktig roll för att uppnå organisationens övergripande mål, och därför kändes det viktigt och meningsfullt att sopa bort skräp.

Samma attityd och arbete mot ett gemensamt mål har även vi på Keradur. Vi städar inte bara våra kunders lokaler, vi hjälper våra kundföretag att bygga upp ett mer positivt varumärke och bli ett mer framgångsrikt företag!

ATOP Flow – kontinuerlig och modern kvalitetskontroll

Keradur använder programvara för ATOP-kvalitetskontroll som är speciellt utformad för kvalitetskontroll av rengörings- och fastighetsservice. Inspektioner och observationer med hjälp av en mobil enhet dokumenteras enkelt och datasäkert som molntjänster. Detta hjälper oss att följa upp och utveckla kvaliteten på arbetet tillsammans med kunden.

Kontakta oss

Vi gör en individuell bedömning av varje lokal som ska städas beroende på hur omfattande och hur ofta kunden önskar städhjälp. Kontakta oss och berätta om ert städbehov. Vi svarar så snart som möjligt!

Mikko Kumpulainen