Keradur Kotisiivous – städtjänster ända sedan år 1995

Satsningarna på våra arbetstagares välbefinnande syns i vår personals motivation

Ta kontakt

Engagerade anställda är vår stora styrka

Keradur inledde sin verksamhet som svar på en ökad efterfrågan på städtjänster redan på 1990-talet. Sedan dess har vi växt exponentiellt via vår skickliga och engagerade personal.

Vår personal består nästan uteslutande av kompetenta medarbetare från Filippinerna som vi anställt via nätverk och personliga kontakter. Personalens engagemang är av högsta klass och arbetskarriärerna hos oss är remarkabelt långa. Keradur Kotisiivous är en del av Keradurkoncernens tjänsteurval där Keradur Siivous sköter städning riktad till företag och Keramore Oy är specialiserad på personaluthyrning. Keradur Kotisiivous  löfte till kunderna är att vara en effektiv och pålitlig städtjänst med yttersta respekt för kundens privatliv. 

Beställ hemstädning

Våra kumpaner vid extrabehov

Hur mycket kostar hemstädning?

Pröva i 3 månader! (tidsbundet kontrakt)
37 € / h
Efter -60 % i hushållsavdrag
14,8€ / h
En gång i veckan (min. 2h)
35 € / h
Efter -60 % i hushållsavdrag
14€ / h
Varannan vecka
39 € / h
Efter -60 % i hushållsavdrag
15,6€ / h
En gång i månaden
45 € / h
Efter -60 % i hushållsavdrag
18€ / h

I priserna ingår moms, städmaterial och nödvändiga redskap. Städning som sker en gång i veckan har en minimidebitering på 2 timmar. Städning 2x per månad eller mer sällan har en minimidebitering på 3 timmar.

Beställ hemstädning

Beställ hemstädning

Låt proffsen sköta hela veckostädningen eller lämna till exempel badrummet eller köket till städaren och sköt lättare områden själv. Ta kontakt med oss för att komma överens om en för dina behov lämplig helhet.

Mikko Kumpulainen

Telefontider: mån-tor kl. 9–16









    Hyväksyn tietosuojaselosteen
    Jag har läst och godkänner integritetspolicyn