Ventilationskanalernas rengörning och justeringsarbeten

När rengjordes din lägenhets eller arbetsplats ventilationskanaler senast? Ventilationskanalernas rengörning blir ofta ogjord mitt i vardagens stress, för att i praktiken är kanalerna omöjliga att rengöra själva. Rengörning av ventilationskanalerna rekommenderas att genomföras med fem års mellanrum. Med tiden samlas det ett lager av smuts och damm i kanalerna, som hamnar till lokalen med luften. För luftens kvalitet i lokalen hjälper inte ens en bra städning om ventilationskanalerna är fulla med damm och smuts.

I praktiken sker ventilationskanalernas rengörning med en borst-apparat, som med en snurrande rörelse lossar smutsen. Det kommer inget smuts in i lägenheten för att allt smuts som lossar damsugs sakligt med en damsugare som hör till apparaten.

Ventilationsskanalernas rengjörning består av rengörning av luftvägskanalerna samt ifall det finns maskinell luftkonditonering så sker byte av filter.

Vi erbjuder ventilationskanalernas rengörning inom Helsinfors, Esbo, Vanda, Grankulla, Hyvinge, Riihimäki, Kervo, Träskända och Kyrkslätt

Prislista: Ventilationskanalernas rengörning, hushåll

Timmdebitering 46,50 / timme inkluderande moms 23 %.

Ett vanligt egnahemshus ventilationskanalers rengörnig tar 5-8 timmar av två personer. Kostnaden är då i 500-800 € prisklass.

Priserna innehåller en mervärdesskatt. Vi anhåller rätten till prisets ändring i sådana situationer då lägenheten är bemärkligt jobbigare än man kan anta. I sådana situationer börjar man inte jobbet före priset är överenskommet med kunden skriftligt.

Filtren och utrustningen debiteras enligt åtgången. I hushåll med maskinell luftkonditionering är byte av filtern vanligtvis 50-100 € beroende på apparaten.

Ventilationskanalers rengörnings bekostnader, företag och husbolag

Vi genomför omfattande också företags och husbolagsventilationskanalers rengörnings- och justeringsarbeten.

Be om en offert. Vi genomför raskt ett bedömningsbesök och ger dig en offert.

 

 

Serviceområde:

-Helsinki - Espoo -
Vantaa - Kauniainen

-Tuusula - Kerava -
Järvenpää - Sipoo

-Vihti - Kirkkonummi -
Nurmijärvi - Hyvinkää -
Riihimäki