Fönstertvätt – Helsingfors, Esbo, Vanda, Grankulla

Fönstertvätt i samband med grundstädning eller som en del av städkontraktet När vårsolen börjar skina, avslöjar fönstrens yta allt damm och smuts som samlats under vintern på ett otrevligt sätt i fönstrens ytor. När gatorna sandas kommer det damm som får speciellt fönstren i städerna att bli mycket dammiga. Fönstertvätten genomförs vanligtvis i samband med grundstädningen, beroende på kontraktet. Naturligtvis kan man också komma överens om en engång skeende fönstertvätt.
Höj kontorets eller ditt hems trivsel– beställ fönstertvätt nu

Vårt erfarna team har också flere års erfarenhet av krävande fönstertvättningar. Våra vanligaste objekt är privata hushåll från små höghuslokaler till rymliga egnahemshus. Också kontors och husbolags fönster har med årens lopp blivit bekanta i Helsingfors trakten och i närliggande områden. Vårt tjänsteområde betäcker huvudstadsregionen och de närliggande områdena. Fönstrens tvätt genomförs oftast i april-juni när vädret är tillräckligt varmt. När vädret är för svalt, blir fönstrens tvätt krävande. Däremot skulle största delen av våra kunder villa ha fönstertvätts - service före midsommar, så att smutsiga fönster inte stör trivseln under semestern.

På grund av vårens och försommarens rusning hoppas vi att man skickar de offertbegäran som angår fönstertvätt – servicen möjligast tidigt så att vi kan tajma de objekt som genomförs på våren till en klok helhet, som också minskar kundernas bekostnader.

Fönstertvätt

Fönstertvätt är en städservice som är väldigt eftersökt på våren. På grund av våran moderna arbetsutrustning och professionella arbetskraft är vi kunniga inom fönstertvättning. Det är möjligt att ha fönstertvätt både vid samband med hemstädning och vid kontorsstädning mot en skild ersättning.

Med en köpt fönstertvätt sparar man energi till annat som skall göras, för att det är ofta tungt och tidskrävande jobb till en familj som har bråttom. Fönstertvätt är också förutsättning till ren luft inomhus och trivsamheten hemma och på kontoret.
 

 

 

Serviceområde:

-Helsinki - Espoo -
Vantaa - Kauniainen

-Tuusula - Kerava -
Järvenpää - Sipoo

-Vihti - Kirkkonummi -
Nurmijärvi - Hyvinkää -
Riihimäki