Sosiaalipalveluna tuotettu kotisiivous

Sosiaalipalveluna tuotettu kotisiivous tarkoittaa, että autettavan henkilön fyysinen toimintakyky on pysyvästi tai tilapäisesti alentunut siinä määrin, että hän tarvitsee apua kotisiivouksen suorittamiseen. Tarve voi olla lyhytaikainen, kuten esimerkiksi sairaudesta tai leikkauksesta toipuminen tai pysyvä ratkaisu esimerkiksi iän tuoman toimintakyvyn heikkenemisen seurauksena. Sosiaalipalveluna tuotettu kotisiivous voidaan tuottaa arvonlisäverosta vapaana. 

Terveydenhuollon ammattilaisemme tulee ensimmäisen siivouskerran yhteydessä arvioimaan henkilön toimintakykyä. Mikäli voimme yhdessä todeta fyysisen suorituskyvyn siinä määrin alentuneen, että henkilö tarvitsee apua siivouspalvelussa, voimme myydä palvelun arvonlisäverosta vapaana. Arvioinnista ei peritä erillistä maksua, vaan se sisältyy palveluumme.

Palvelun maksajana voi olla henkilö itse tai tämän lähisukulainen.

Yhtiömme on liitetty sosiaalipalveluja tarjoavien yritysten rekisteriin. 

 Hinnasto:

Hinta Omavastuu
2 x kuussa 29 € / h  15,95 € / h
Viikoittain 27 € / h  14,85 € / h

Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa, sillä sosiaalipalveluna tuotettu kotisiivous on vapautettu arvonlisäveron maksusta. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin. Kotisiivous toteutetaan omalla kalustollamme tai talouden omilla siivousvälineillä ja aineilla. Hinnat on ilmoitettu henkilötyötunteina. Tavallisesti asunnossa toteutettava ensimmäinen siivouskerta, ns. pilottisiivous on laajuudeltaan 1,5-2 kertainen normaaliin sopimussiivoukseen nähden. Viikoittain tapahtuvassa siivouksessa on 2,5 tunnin mukainen minimiveloitus ja kahden viikon välein tapahtuvassa siivouksessa 3 tunnin mukainen minimiveloitus.

Palvelualueemme:

- Helsinki - Espoo -
Vantaa - Kauniainen

- Tuusula - Kerava -
Järvenpää - Sipoo

- Vihti - Kirkkonummi - Nurmijärvi
Hyvinkää - Hämeenlinna - Riihimäki

- Tampere - Lempäälä
Ylöjärvi - Kangasala - Nokia

- Jyväskylä